Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

PostHeaderIcon Super Deal


Πάει ο κυρ-Αντρέας να αγοράσει μαζί με την παρέα του με μότο το προ διετίας εκατομμύρια πράσινες καρδιές, τον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε κλπ. Ομολογώ πως χάρηκα στο άκουσμα αυτής της είδησης χτες. Μετά από καιρό διοικητικής αστάθειας φαίνεται να πηγαίνουμε προς κάτι καινούργιο. Δεν ξέρω ποιος κάνει τι και τι θεωρίες συνωμοσίας μπορεί να κρύβονται (όπως μας αποκαλύπτει ο Δημητράκης, σε ένα ακόμα σουξέ, μέσω της Πράσινης έχοντας μάλιστα κοτσάρει και την ετυμηγορία του περιοδεύων θίασου Αλέξη), σίγουρα όμως υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε και που μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ.

Αν λοιπόν θέλει κάποιος να αγοράσει τον Παναθηναϊκό, μπορεί ΤΩΡΑ! Δικαιολογίες δεν υπάρχουν! Φτάνουν και δύο μέρες.

Από την άλλη αν όντως θες να πουλήσεις Γιαννάκη προσπάθησε να μη γελοιοποιηθείς ακόμη περισσότερο. Δυστυχώς για σένα υπάρχει το πρόσφατο παράδειγμα αγοραπωλησίας του Ολυμπιακού (με γήπεδο και προπονητικό κέντρο στο deal).

Και για τις δύο πλευρές λοιπόν τα πράγματα είναι απλά. Ο κόσμος αυτό το καλοκαίρι έγινε σίγουρα σοφότερος αφού εμπέδωσε τα περί αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, αγοραπωλησίες μετοχών, έμαθε να διαβάζει τις οικονομικές αναλύσεις των ΠΑΕ, τα χρέη, όλα! Μια χαρά, προτείνει και ο καθένας τους παίχτες του σύμφωνα με το μπάτζετ και γενικά στις συζητήσεις μας δεν υπάρχει όριο πλέον, ακούς ότι θες, με 50 πρέπει να πουλήσει ο Τζίγγερ, εγώ δίνω 40, εγώ προτιμώ Γκοβού από Σκόκο, εγώ δε θέλω το τάδε ταλεντάκι άγνωστο τυχαίο παίχτη που μου προτείνουν οι scouter της ομάδας (εμείς στην ομαδάρα μας παίρνουμε μόνο έτοιμους παιχταράδες που σφάζονται ποιος θα πρωτεέρθει να χαρεί τη Superleague), τι να τον κάνω τον Γκούτι είναι μεγάλος και μου φαίνεται και λίγο φλούφλης κλπ. Ο greeksupportercoach0.1 κατέβασε τη νέα έκδοση kserolas0.2 και πλέον ήμαστε όλοι ειδικοί, απλά και ωραία.

Η αλήθεια είναι πως δε βαριέσαι. Το ένα επεισόδιο του σίριαλ διαδέχεται το άλλο. Εδώ ουσιαστικά οι ομάδες δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές και ήδη έχουμε ακούσει καμιά 50αρια ονόματα μπαμ μπαμ για πλάκα.

Μακάρι να αλλάξει χέρια ο Παναθηναϊκός και να τον δω όπως τον ονειρεύομαι, το ίδιο φαντάζομαι εύχονται και οι φίλοι Ολυμπιακοί. Το στοίχημα όμως για τον Μαρινάκη, το Βγενόπουλο, τον Πατέρα κλπ δεν είναι μόνο να πάνε τον κόσμο 2-3 φορές στο αεροδρόμιο, αλλά να χτίσουν γενικότερα κάτι πιο υγιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φέρνοντας τον φίλαθλο στο γήπεδο, να του δημιουργήσουν ένα όραμα, να ξεφύγουν από λαϊκίστικες παραγοντικές συμπεριφορές του παρελθόντος.

Και κάτι ακόμα επιτρέψτε μου να θεωρώ τουλάχιστον γελοίο όταν διαπραγματεύεσαι την πώληση της ομάδας να μην παγώνουν τα πάντα. Δεν γίνεται ενώ πουλάς να κλείνεις προπονητή, παίχτες, τεχνικό διευθυντή αγνοώντας τον μελλοντικό αγοραστή!


Σημ: Stay tuned, κάτι καινούργιο ετοιμάζει η ομάδα του pizzabalakaikarate μέσα από το Football manager..

6 σχόλια:

Green Onion είπε...

Γελοίος Τζίγγερ... να δω αν θα θυμηθεί πως είχε υποσχεθεί οτι τα έσοδα απ' την πώληση θα τα δώσει όλα στον ερασιτέχνη ;) Μακάρι να πάρει την ομάδα ο Βγενόπουλος, ειδικά αν έχει υποστήριξη Ευγενίδη, Βενιάμη και Αλαφούζου όπως ακούγεται...

Πάντως, σκεφτόμουν πως σε περίπτωση επιστροφής του Πατέρα στην προεδρία, θα έχουμε δυο "κολλητούς" (όπως λένε οι φυλλάδες) στα κεφάλια των δύο ομάδων. Αν αυτό δεν είναι ευκαιρία να ηρεμήσουν τον χουλιγκανισμό δεν ξέρω ποιά θα είναι. Μακάρι να σταθούν άξιοι των περιστάσεων, αν και κρατάω μικρό καλάθι.

poulen είπε...

Κάπως έτσι. Μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Μωρε λες??

Αν δω το Τζίγγερ να δίνει στον ερασιτέχνη θα τα χω δει όλα.

Ο Δημητράκης μπορεί να πάει στη Βουλγαρία να πουλάει χτένες και να μας αφήσει ήσυχους?

ampa-los είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι παίζει πολύ παρασκήνιο στην όλη υπόθεση.Δεν είναι τυχαίο ότι το θέμα για τον Βγενόπουλο και τη Siemens το έχει βγάλει και το Star ( σε ποιον ανήκει άραγε;; ) Τεσπά, μακάρι να πάνε όλα καλά να ανέβει γενικά ο πήχυς από του χρονού αν και πιστεύω έχει πολύ ψωμί ακόμα, κυρίως λόγω της Παιανίας.

ampa-los είπε...

Όσο για τον Δημητράκη μου φαίνεται λίγο αθώο να νομίζουμε ότι ενεργεί μόνος του και δεν ξέρουν τίποτα ο μπαμπάς και ο θείος για τα θεματάκια που βγάζουν κατά καιρούς. Όπως και να 'χει να αγιάσει το χέρι του τεράστιου Ντίνο Ράτζα που του είχε σκάσει μπουκέτο πριν αρκετά χρόνια!

poulen είπε...

Τσ τσ τσ κλασσικός γαύρος τι περιμένεις. Δηλαδή ρε λαμόγιο υπονοοείς ότι ο μικρός θεούλης Τζιγκεράκος έχει σχέση με το STAR?

:P

Φυσικά και δεν τα κάνει μόνος του ο Δημητράκης.
Φυσικά και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το πόσο καθαρά είναι τα λεφτά του Βγενό.

Αλλά ειλικρινά υπάρχει κάποιος που δεν έχει λερωμένη τη φωλιά του?

ampa-los είπε...

Χεχε έχω πονηρό μυαλό ο άτιμος :p

Φυσικά και όλοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και να σου πω την αλήθεια δεν με προβληματίζει καθόλου. Ας βάζει κάποιος λεφτά στην ομάδα μου και ας είναι και ο Αλ Καπόνε, τί με νοιάζει εμένα; :p

Πάντως ο σοφερ δεν με έχει πείσει ότι θέλει να πουλήσει..

Δημοσίευση σχολίου

Starting Lineup

Supporters

Score