Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

PostHeaderIcon Χέσε Μπέσα




Σίγουρα όλοι στο άκουσμα του ονόματος Μπέσα σοκαριστήκαμε λίγο. Μπορεί να ήρθε ο Μαρινάκης και να ακούγονται ξαφνικά παικταράδες σαν μεταγραφικοί στόχοι αλλά το θηρίο από το Καβάζε ήταν σίγουρα μέσα στις ομάδες που θέλανε να αποφύγουνε στο λιμάνι. Μαζί με τη Φλόρα και τη Σάντα Τζούλια σίγουρα οι πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Παρακολουθούσα πέρυσι τον συναρπαστικό τελικό Κυπέλλου με τη Βλάσνια. Ματσάρα, πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου και σκεφτόμουνα πότε θα καμαρώσουμε και εδώ θέαμα τέτοιας ποιότητας. Να που έστω για ένα ματς θα έχουμε ευκαιρία να δούμε από κοντά τη θρυλική Μπέσα, για την οποία τόσα έχουμε ακούσει από τους παλιούς.

Ας αναλύσουμε λίγο τον αντίπαλο του Ολυμπιακού. Τα ονόματα στο ρόστερ της σίγουρα προκαλούν δέος. Ο Μεγκλίντ Μιχάνι στο κέντρο είναι από τους ηγέτες της ομάδας, ενώ η κλάση του Μπλερίμ Χασάλα είναι αδιαμφισβήτητη. Δύναμη κρούσης των Αλβανών στην επίθεση ο χαρισματικός Άλντο Ντούρο. Οι κυπελλούχοι Αλβανίας διαθέτουν ακόμα τους ταλαντούχους Ντριντάν Μπανταμούτσα, Σοκόλ Σικαλέσι και Ερμπί Φαγκού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Έβαλντ Λίνεν θα έχει πολλούς γρίφους να λύσει. Ποιον να πρωτομαρκάρεις σε αυτό το γεμάτο ταλέντο σύνολο του Σχπέτιμ Ντούρο.

Θετικό είναι το γεγονός πως το πρώτο ματς θα γίνει στο καμίνι του « Σαχίμ Χασισλαμί» και η ρεβάνς θα παιχτεί στο Καραϊσκάκη . Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν για να σταθεί εκεί μέσα και μακάρι να έχει τη συμπαράσταση των φίλων του οι οποίοι δεν νομίζω να χάσουν την ευκαιρία για αυτή τη μαγική εκδρομή στο εξωτικό Καβάζε.

Ελπίζω ο νέος μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού να έχει συνειδητοποιήσει τη δυσκολία και να ενισχύσει άμεσα την ομάδα. Το δύσκολο έργο ελπίζω να μην αποτελέσει δικαιολογία όπως έχει γίνει στο παρελθόν. ( «Γιατί να πάρουμε παίκτες, έτσι κι αλλιώς δεν περνάμε» ) Ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Χρειάζεται απλά πίστη και έξυπνη τακτική.

7 σχόλια:

άγγελος είπε...

κρατάμε το 0 έξω και στο δεύτερο μάτς όλα γίνονται.

ampa-los είπε...

Εύκολο να το λες..

kolio21 είπε...

kyrie ampa-le, akoma na allaksete omada???

ampa-los είπε...

Εθνική Ελλάδος γειά σου..

Ανώνυμος είπε...

α)Με τα πολλα εισαι ο πιο καμμενος στον πλανητη που εμαθες παιχτες κ προπονητη της Μπεσα!
β)Θα σε προτεινω για ανταποκριτη στον Προμηθεα Δαφνης κ στα Πρασινα Πουλια!
γ)Το coach-αννα μου εκλεψε την καρδια!!
Ναης γορκ..

ampa-los είπε...

Τί εννοείς έκατσα και έμαθα?? τους ήξερα από πριν όπως και όλος ο πλανήτης. Ευχαριστώ, αλλά αρκετά πράσινα πουλιά για μια χρονιά..Τα credits για το coach-αννα στο poulen!
Thanx ;)

poulen είπε...

Το coach-anna σου ανταποδίδει την αγάπη του ανώνυμε.

Απορώ όμως πως δε γνώριζες τα αστέρια της Μπέσα. Για χρόνια κοσμούσε το δωμάτιο μου μία αφίσα του Μεγκλίντ Μιχάνι !!

Δημοσίευση σχολίου

Starting Lineup

Supporters

Score