Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

PostHeaderIcon Οξεία ΠΡΟΕΔΡΟΛΟΓΙΑ






ΚΑΝΟΝΙΚΑ αυτή την περίοδο η ατζέντα του φιλάθλου λέει μεταγραφολογία, προετοιμασία για mundial, τελικοί μπάσκετ. Χαλαρά..






Έλα όμως που ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται κανονικά!








Η μεταγραφολογία (προπονητολογία) έγινε ΠΡΟΕΔΡΟΛΟΓΙΑ! Πλέον δεν κοιτάμε ποιον παίχτη θα πάρουμε αλλά ποιος θα πάρει το τιμόνι (βλέπε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό ενώ η ΑΕΚ προς το παρόν έχει βρει λύση αφού εμφάνισε όλη τη χρονιά την αρρώστια της προεδρολογίας!). Ναι που λες έχουν κάτσει και τσακώνονται ποιος θα πουλήσει ποιος θα αγοράσει ποιος έχει δώσει πόσα αλλά και αυτός που θα δώσει που θα πάνε τα λεφτά κοκ. Γεμίσανε τα πρωτοσέλιδα με γραβάτες..

ΡΕ! Μας κοροϊδεύετε; Οι ομάδες δεν είναι πρόεδροι! Κανείς δεν έγινε Παναθηναϊκός επειδή είναι fan του Πατέρα, του Τζίγγερ, των Γιαννακόπουλων κοκ. Κανείς δεν έγινε ή θα γίνει Ολυμπιακός επειδή είναι fan του Κόκκαλη, του Μαρινάκη, των Αγγελόπουλων κοκ. Δεν θα έπρεπε να μας νοιάζει τι κάνετε με τα εκατομμύρια σας, όταν εμείς σκεφτόμαστε πως θα μαζέψουμε τα λεφτά για να πάρουμε διαρκείας!

Είναι σαν να θέλετε να παίξετε FIFA στο PS3 και να τσακώνεστε ποια ομάδα θα πάρει ο καθένας όταν άλλοι δεν έχουν καν τηλεόραση.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν μηδενίζεται το έργο κάποιων ανθρώπων, αλλά πίστευα πάντα ότι οι σύλλογοι είναι πάνω από πρόσωπα. (Μεγάλο θέμα που επιφυλάσσομαι να αναλύσω)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Starting Lineup

Supporters

Score