Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

PostHeaderIcon Σπαζοκεφαλιά


Καλησπέρα παιδιά,
Είναι το πρώτο άρθρο μου στο blog πίτσα,μπάλα και καράτε και ζητώ την όποια κατανόησή σας.

Είναι μήνες τώρα που διαβάζοντας αθλητικά site και εφημερίδες κάπου θα ‘πέσει’ το μάτι μας για το σίριαλ Σαλπιγγίδη και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Έχουν χαλαστεί τόνοι μελανιού, έχουν αναρτηθεί αμέτρητα άρθρα, έχουν ασχοληθεί πολλοί δημοσιογράφοι για ένα θέμα που διαιωνίζεται εδώ και 7 περίπου μήνες. Που θα πάει ο Σάλπι, τι χρήματα θα πάρει , αν θα ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό, αν θα πάει στην ομάδα της καρδιάς του τον ΠΑΟΚ. Δεν σας κουράζει όλο αυτό το θέμα ρε παιδιά?
Και δε λέω, καλό παιδί ο Σαλπιγγίδης φιλότιμος, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στον Παναθηναϊκό αλλά φτάνει ρε παιδιά με το σίριαλ αυτό. Με την ανανέωση του Rooney στην Μan Utd και την ατάκα του Mourinho ‘Θέλω να προπονήσω τον Rooney’ λιγότερο ασχοληθήκαμε.

Είναι ένα θέμα τόσο απλό και διαιωνίζεται σαν να είναι το σίριαλ του καλοκαιριού στον παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δηλαδή θέλει να μας πει ότι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι δεν κάθεται να σκεφτεί με τη οικογένειά του ή και μόνος του το επαγγελματικό του μέλλον? Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι. Όλα τα έχει σκεφτεί και τα έχει ζυγίσει. Ακόμα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ενώ είναι μισητός. Μόνο που τώρα δεν τον μισούν όλοι. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Απλά πιστεύω ότι πέτυχε το σκοπό του. Να αφήσει να εννοηθεί ότι αφήνει την μεγάλη ομάδα της πρωτεύουσας για την μεγάλη της συμπρωτεύουσας. Κι έτσι οι ΠΑΟΚτζήδες τον αγάπησαν πάλι. Οπότε και οι Παναθηναϊκοί δεν τον βρίζουν γιατί έφυγε σαν κύριος αλλά και οι ΠΑΟΚτζήδες(όχι όλοι) αναίρεσαν τον όρο προδότης. Έτσι είναι όλοι κομπλέ.

Μήπως ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το πολυαναμενόμενο σίριαλ του επόμενου σταθμού του κατά τα άλλα απολύτως επαγγελματία ποδοσφαιριστή?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Starting Lineup

Supporters

Score