Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

PostHeaderIcon Buzzer Beater!


ΚΑΙ πάμε στα χτεσινάααα..

Ο Παναθηναϊκός των τόσων προβλημάτων τραυματισμών και ασταθειών στην απόδοση κερδίζει με εμφατικό τρόπο το πρωτάθλημα από τον μεγάλο του αντίπαλο μέσα στο σπίτι του.!

Εκεί που πας να το πανηγυρίσεις λοιπόν για πρώτη φορά βλέπεις να βγαίνει ένα κλίμα για το κομβικό καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με τις πολλές (και σημαντικές) ανανεώσεις να εκκρεμούν (με μεγαλύτερη του Ζοτς) όπου τίποτα δεν είναι σίγουρο, τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, “ο Σπανούλης ξαφνικά λέει θα αρχίσει να σκέφτεται που θα πάρει τα περισσότερα”, “ο Ομπράντοβιτς θα βάλει τους όρους του”, “οι πρόεδροι θα ρίξουν το μπάτζετ” κοκ. Όχι κύριοι για όποιον επιλέξει να φύγει (ή να μη μείνει καλύτερα) δε θα φταίνε τα λεφτά ΜΟΝΟ. Δε θα είναι η νέα πρόκληση στην καριέρα τους. Δε θα θέλει να αλλάξει παραστάσεις κοκ.

Αλλά ειλικρινά είσαι αθλητής πολύ υψηλού επιπέδου και δε σε αφήνουν να κερδίσεις μέσα στο γήπεδο αυτό για το οποίο δουλεύεις όλη τη χρονιά διακινδυνεύοντας τη σωματική σου ακεραιότητα, δε σε ξενερώνει?

Εδώ ξενερώνει εμάς τους φιλάθλους!

ΚΑΙ τώρα τι??
Θα τα ρίξει ο ένας στον άλλο. Θα γίνει ο καθένας ειδικός στο να βρίσκει τον υπεύθυνο!
Οι οπαδοί θα τα ρίχνουν σε διαιτησίες και παράγκες, αδυνατώντας να βγάλουν τα κόκκινα, πράσινα, κίτρινα και οποιοδήποτε άλλου χρώματος γυαλιά.
Οι παράγοντες στην πολιτεία που δεν τους προστατεύει και στην αστυνομία.
Η πολιτεία στους παράγοντες κοκ.

Εμμμ συγγνώμη? ΟΛΟΙ φταίτε! ΟΛΟΙ!
Αντί όμως να υπερηφανεύεται ο καθένας γιατί βρήκε ποιος φταίει ας κοιτάξει να βρει τη λύση. Να βγει μπροστά. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε?

Αντί να διαγωνίζεστε στην υποκρισία και στο κρυφτούλι για να αποφεύγει ο καθένας το βάρος των ευθυνών, αρπάξτε την ευκαιρία και διαγωνιστείτε στο ποιος θα το λύσει πρώτος. Γιατί συνηθίζουμε να λέμε ότι όλοι μαζί μπορούμε αλλά εφόσον αυτό έχει γίνει άλλοθι ώστε κανένας να μην παίρνει πρωτοβουλία, ε λοιπόν ΚΥΡΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Hints & Tips!

Είσαι πρόεδρος? Βλέπεις ότι το γήπεδο γεμίζει 10 φορές (μπορεί να λέω και πολλές) και στην Ευρώπη μπορεί να μη γίνεται τίποτα αλλά τις 3-4 από αυτές θα γίνουνε ακρότητες! Αντί όμως να είναι 20 φορές άδειο και 10 γεμάτο, μήπως είναι καλύτερα να έχει στην αρχή 3000 κόσμο σε όλα, του χρόνου 4000 κλπ.? Γιατί μάλλον αυτοί που τα κάνουν δεν είναι φίλαθλοι που αγαπούν το μπάσκετ αλλιώς δε θα περιμέναν τον αιώνιο για να θυμηθούν το γήπεδο! Προστατεύεις το γήπεδο σου και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα! (χωρίς να ενισχύεις την έχθρα και να πυροδοτείς το κλίμα)

Είσαι οργανωμένος οπαδός? (και διαθέτεις και λίγο εγωισμό?) Δεν αφήνεις τα 100 κωλόπαιδα να χαρακτηρίζουν όλο το σύνολο των οπαδών, προστατεύεις ο ίδιος την ομάδα σου, ΚΑΝΕ τη διαφορά στην τελική.!

Είσαι “η πολιτεία”? ... Τι να κάνεις και εσύ? Εδώ δε λύνεις άλλα και άλλα.. Εφόσον θες όμως βάλε κανόνες, νόμους. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ! Γιατί όποια και αν είναι η ποινή αν δεν τιμωρηθεί κάποιος οι νόμοι θα είναι απλά κάτι σαν τα παλιά περιοδικά στον προθάλαμο ιατρείου.

Είσαι “ο τύπος”? Αν έχει μείνει λίγος ρομαντισμός, μη σκέφτεσαι μόνο πως θα πουλήσεις περισσότερο και πόσες μπανάνες, μαϊμούδες, κοράκια κλπ θα βάλεις στα πρωτοσέλιδα.

Σημ.: Συγγνώμη αν κούρασα με γενικότητες. ΌΧΙ δεν πιστεύω ότι είμαι Ο ΕΞΥΠΝΟΣ που τα βλέπω όλα εύκολα και που θα υποδείξει ΤΗ ΛΥΣΗ.

Confucius: “A man who has committed a mistake and doesn't correct it is committing another mistake.”

5 σχόλια:

Green Onion είπε...

ρε χαζευα nba χθες και ειχα ξενερωσει τη ζωη μου. οχι με το επιπεδο του μπασκετ (γουστα ειναι αυτα...) τοσο, οσο με το κλιμα. οι τυποι πηγαινουν γηπεδο και απολαμβανουν, εμεις πηγαινουμε και αν υπηρχαν αντιπαλοι θα φοβομασταν τη ζωη μας. δικιο εχει ο σπανουλης. με το που πεφτει κατι μεσα διακοπη του αγωνα πρεπει να γινεται.

poulen είπε...

To ίδιο έπαθα και γω. Η αλήθεια είναι ότι παντού θα γίνουν επισόδια το θέμα είναι όμως οτι τα κρατάνε μακριά απτα γήπεδα. Περιμένω πως και πως να μας πούνε τη μαγική συνταγή.

Longwagon είπε...

ίσως πρέπει να αφήσουμε την καραμέλα πως πάντα φταίει η αστυνομία. και μόνη λύση για αυτό είναι να αρχίσουμε να πλακώνουμε εμείς του βλάκες.

ampa-los είπε...

''Είσαι οργανωμένος οπαδός? (και διαθέτεις και λίγο εγωισμό?) Δεν αφήνεις τα 100 κωλόπαιδα να χαρακτηρίζουν όλο το σύνολο των οπαδών, προστατεύεις ο ίδιος την ομάδα σου, ΚΑΝΕ τη διαφορά στην τελική.!''

poulen μακάρι να ήταν έτσι.εχθές τα 100 κωλόπαιδα ήμασταν εμείς που δεν στοχεύαμε τον Διαμαντίδη και η πλειοψηφία ήταν κάφροι.Τεράστιο θέμα, δεν έχει να κάνει με τον αθλητισμό καθαρά, έχει να κάνει με την κοινωνία. Απλά διοχετεύεται εκεί αυτή τη στιγμή.

poulen είπε...

ampa-los επειδή δεν ψήνομαι να ανήκω στο ίδιο κοινό με τα όσα κωλόπαιδα, ακριβώς γιαυτό λέω ότι καταφέραν να μου κόψουν το γήπεδο. Αδυνατώ να δω το γήπεδο σαν καθρέφτη της κοινωνίας όταν τα παιχνίδια ξεκινάνε και τελειώνουν κανονικά σε χώρες χαμηλότερου (θεωρητικά) επιπέδου.

Δημοσίευση σχολίου

Starting Lineup

Supporters

Score