Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon ΟΥΣΤ!!




Άλλο ένα ντέρμπι ολοκληρώθηκε και αρκετές ώρες μετά τη λήξη του δεν μπορώ να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου. Σίγουρα τα εξωαγωνιστικά έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από τα αγωνιστικά οπότε λέω να ξεκινήσω με την αγωνιστική ανάλυση του αγώνα για να φύγει από τη μέση.


Μέσα στο γήπεδο λοιπόν είδαμε ακόμα ένα κάκιστο παιχνίδι,με ελάχιστες φάσεις, πολύ ξύλο, πολλές διακοπές και γκρίνια από τα πρώτα λεπτά. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και άξιζε να είναι μποστά στο σκορ ενώ ο Παναθηναικός ανέβηκε στο δεύτερο και ήλεγχε το παιχνίδι. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την συνολική απόδοση των δύο ομάδων. Αστείο το γκολ που τρώει ο Πάρντο, βάζει τον ΠΑΟ και πάλι στο παιχνίδι από του πουθενά και δείχνει για ακόμα μια φορά ότι δεν κάνει για βασικός. Τρομερή η εμφάνιση του Ζιλμπέρτο σε ακόμα ένα ντέρμπυ, ανεβασμένος ο Γκοβού,μέτριος ο Σισέ.Θα μπορούσα να εστιάσω και σε άλλους παίκτες αλλά δεν έχει και μεγάλο νόημα.


Έγραψα πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Ωστόσο, ο Παναθηναικός έχει 100% δίκιο να φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ του Κατσουράνη, οπότε δικαιούται να λέει ότι άξιζε να νικήσει καθώς αν γινόταν το 1-2 στο 82’ το ματς δεν γύριζε ποτέ. Ο επόπτης δεν μπορεί να μην βλέπει ότι καλύπτεται από τρεις παίκτες,είναι απλά αδύνατο. Οφσάιντ και το γκολ του Τζιμπούρ έστω κι αν δεν έχει νόημα να στεκόμαστε σε αυτή τη φάση αφού στην οικονομία του πρωταθλήματος η ισοπαλία με την νίκη του Ολυμπιακού δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Αστείο το πέναλτυ που ζητάει ο ΠΑΟ στη φάση του Τοροσίδη, ενώ το δεύτερο που υποστηρίζουν ότι δεν τους δόθηκε ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιό είναι.


Από εκεί και πέρα επειδή η Ελλάδα είναι η χώρα της υπερβολής, το συμπέρασμα πως εκλάπη το πρωτάθλημα από τον Παναθηναικό και πως είναι πέτσινο κλπ. είναι τουλάχιστον αστείο. Ακόμα και να κέρδιζε ο Παναθηναικός οι πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα θα ήταν ελάχιστες. Στο σύνολο του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός ήταν και πιο καλή ομάδα και πιο σοβαρή και δεν χωρά αμφιβολία πως θα το κατακτήσει δίκαια. Με την πέρα για πέρα άδικη νίκη του στο ντέρμπι όμως κατάφερε να δώσει άλλοθι στον Παναθηναικό και η πλύση εγκεφάλου για βρώμικο και άδικο πρωτάθλημα σίγουρα θα πείσει αρκετούς αφελείς και εύπιστους οπαδούς των πρασίνων μήπως και ξεχάσουν τις ευθύνες των μετόχων του. Τρομερό το γεγονός πως πριν 2 μήνες οι οπαδοί του ΠΑΟ κυνηγούσαν τους παίκτες για να τους δείρουν και χθες τους υποδέχτηκαν στην Παιανία με τις ιαχές « Να τοι να τοι οι πρωταθλητές».Δείγμα της υπερβολής και αυτό χωρίς αμφιβολία.


Απαράδεκτη η καφρίλα που για ακόμα μια φορά βασίλευσε στο Καραισκάκη. Ας μαζέψει επιτέλους κάποιος τα πρεζάκια που όποτε θέλουν μπαίνουν στο γήπεδο και βαράνε όποιον τους έρθει. Απαράδεκτοι και αρκετοί παίκτες που μαλώνανε όλη την ώρα σαν τα κοκκόρια με πρώτο και χειρότερο τον Τοροσίδη που κωλόπαιδο σαν κι αυτόν δεν έχει υπάρξει εδώ και πολλά χρόνια. Χειρότερος όλων βέβαια ΜΑΚΡΑΝ ο Μαρινάκης.Απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις, έφτασε να βρίζεται μέχρι και με τον Σισέ σαν το χειρότερο οπαδό. Ας πάρει παράδειγμα από τους Αγγελόπουλους και όχι από τον Κόκκαλη γιατί θα γίνει αντιπαθής ( αν δεν έχει γίνει ήδη) σε όλους τους υγιείς Ολυμπιακούς. Όσο για τον Σισέ, μάλλον βρήκε την τέλεια αφορμή για να φύγει το καλοκαίρι.


Αρκετά νομίζω ασχοληθήκαμε με ένα παιχνίδι που όποτε έμπαινε γκολ διακοπτόταν για 5 λεπτά λόγω της κάπνας, που οι παίκτες του ΠΑΟ μπούκαραν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού φωνάζοντας στον Τοροσίδη «Πού είσαι ρε αρχίδι; βγες έξω να σε γαμήσουμε» που οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν ντου και βαρούσαν τους παίκτες του ΠΑΟ,αρκετά νομίζω ασχοληθήκαμε με την Σούπερλιγκα γενικώς. Ας καταλάβουμε όλοι ότι έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε και να μας εκνευρίζουν από αυτούς τους ηλίθιους και ας τους γυρίσουμε την πλάτη.

3 σχόλια:

poulen είπε...

stin atomiki kritiki nomizw pws xwrage k o leto.

8a diafwnhsw mazi sou mono sto penalty tou torosidi pou alh8eia de borw na fantastw pws dn to vlepeis penalty, stis 4 kitrines sto prwto hmixrono (+1 sto gilberto).

oso gia ton cisse an h8ele na fygei toso poly eixe to teleio alo8i (to dioikhtiko xaos) gia na to kanei ton ianouario.

telos a3izei na dwsoume to analogo respect ston valverde pou dn kryfthke pisw apto daxtylo tou k eipe poly swsta pragmata se anti8esi me ton (eimai me8ysmenos ntahs) proedro tis superleague.

ampa-los είπε...

Για τον Λέτο θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο προσπαθούσε απλά να αποδείξει στον Βαλβέρδε ότι κακώς δεν τον ήθελε με αποτέλεσμα να είναι αρνητικός. Ανέβηκε πάντως στο δεύτερο, πέρα από το τυχερό γκολ που έβαλε. Μαγκιά του πάντως και τον παραδέχομαι που στα κόρνερ όταν του πετούσαν αντικείμενα δεν μάσησε και τα εκτελούσε χωρίς να φεύγει κάθε τρεις και λίγο.

Καλά, Μαρινάκης άστο, απαράδεκτος,όποτε μιλάει γίνεται και πιο εκνευριστικός. Για τον Βαλβέρδε συμφωνώ, έστω κι αν είπε τα αυτονόητα,κάποιος έπρεπε να έχει το θάρρος να τα πει..

ampa-los είπε...

Α!Όσο για τον Σισέ, αν έφευγε τον Ιανουάριο θα μπορούσαν να του καταλογίσουν ότι εγκατέλειψε την ομάδα στα δύσκολα κλπ. Τώρα δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα. Καλά κάνει και φεύγει πάντως, δεν έχει καμμία θέση σε αυτό το αισχρό πρωτάθλημα..

Δημοσίευση σχολίου

Starting Lineup

Supporters

Score